greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich tu zgromadzonych. Mam bardzo duży problem otóż mam 3 roślinki w namiocie w domu ( 2x Amnesia haze auto i AUTO Ak) ( mają zajebiste warunki lampa maroko 1, najdroższa ziemia, wszystko robie picuś glancuś) roślinki mają aktualnie 6 dni ponieważ od 09.12.2020 są już w docelowej donicy (11l) przeniesione z EASY PLUGSÓW. z tym, że do chaty wdarły mi się pluskwy! W piątek przyjeżdza koleś i będzie pryskał całą chatę chemią, co za tym idzie - muszę zwinąć namiot na 24-30h i zawieźć donice do kogos na chate( mam gdzie) tyle ze będą one stały bez lampy i wiadomo bez growboxa itp. Teraz pytanie brzmi Czy rośliny mają szansę przetrwać takie warunki? Jeśli tak to jak to najlepiej zrobić jeśli ktoś miał już kiedyś podobne wojaże 😄 Liczę na waszą pomoc bo szkoda by było aby młode panienki uschły 🙂 Edytowane 15 Grudnia 2020 przez greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers no mają szansę przetrwać, tylko to automaty więc stracą ten czas na rozwój co może odbić się na plonie, wyciągają się jak nie mają światła odpowiedniego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers nie da rady dać im nawet jakieś żarówki na ten czas żeby czuły światło? Czy mają być totalnie ukryte 🤔...? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) No wlasnie nie wiem będą sobie mogły stać w pokoju normalnie nie muszą być schowane w szafie i w ciemnosciach. Wiem, ze na tym stracą pytanie tylko jak dużo i jak je po tym ewentualnie odbudować? Edytowane 15 Grudnia 2020 przez greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers one mają 6 dni, to maleństwa. Daj je do np szafy i zarzuć lampkę jakąś żeby im się nie poyebało. Powinno być dobrze 👍🏻. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 Dobra dogadałem się Pany, że mogę wziąc tą lampę samą(maroko1) bez growboxa i powiesic nad malenstwami. Przejdzie to jakos bez growboxa? @Jamajczyk13 @Tester ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers a jak myślisz?.. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 Przejdzie. Tylko żeby nie miały poniżej 16 stopni. Światło najważniejsze na tą chwilę.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 15 Grudnia 2020 Te 3 doby na parapecie przeżyją, bez paniki, a jak masz "zajebiste warunki" i robisz wszystko "picuś glancuś" to jak je wniesiesz spowrotem to tego nawet nie odczują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach