Growmaster 2 Napisano 12 Grudnia 2020 Mam pytanie odnosnie panelu led z chin,sprzedawca twierdzi ze specyfikacja panelu to 45w co daje 8000w. Czy to jest mozliwe ? Dodam ze jak go odpalilem to oswietla mi cale bardzo duze pomieszczenie ,a diody w nim wygladaja jak takie ktore sa w bardzo mocnych latarkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 12 Grudnia 2020 Jest to jeden z najtanszych, typowy panel z dolnej pulki ( naprawde z samego dolu), niskojakosciowy i bardzo malo wydajny. Uprawa pod tym panelem to tak naprawde strata czasu, zupelnie nie ma sensu i mija sie z celem. Szczerze mowiac, moim zdaniem te panele na dobra sprawe juz dawno powinny zostac wycofane ze sprzedazy. A nastepnie powinno sie je porostu oficjalnie/komisyjnie zniszczyc, Robiac tym samym miejsce dla nowych, godnych uwagi, aktualnych wysokojakosciowych produktow. Mamy tutaj doskonaly przyklad przestazalej technologi ktorej na dobra sprawe nikt kto ma chociaz minimalne pojecie o grow juz nie stosuje. Ale jak widac zawsze znajdzie sie jakis niedoinformowany typek ktory jeszcze z wdziecznoscia kupi taki panel, swiecie przekonany o tym ze zrobil interes swojego zycia. Gdzie tam on praktycznie pana boga za nogi zlapal 🤣 A jak wiadomo dopuki beda klienci zainteresowani danym towarem, to chcociaz nie wiem jak bardzo gowniany jakosciowo bylby wspomniany towar. Bedzie on mimo wszystko na bierzaco dostepny do nabycia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach