Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 Siema , zna ktoś dobre iptv działające na fire sticku (musi być ttv ) pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Grudnia 2020 nawet nie wiem co to ...😲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Grudnia 2020 @Urojenie tez myślałem o czymś takim ale kupiłem w końcu Delta Media Player. 25zl miesięcznie, można na 3 urządzeniach jednocześnie oglądać byle były na Androidzie. To telewizja. 140 programów w tym pełny pakiet HBO, Canal+, AXN, FilmBox, Cinemax. Sportowych od groma jak ktoś lubi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 @Bimbrownik masz ttv? Żona żyć bez tego nie może 🥴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Grudnia 2020 Tak, jest też TTV Tylko musisz mieć Android. W telewizorze albo Android box do TV. Albo komp/tel, cokolwiek Teraz jakieś gówno o rewolucjach fryzjerskich leci 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 11 Grudnia 2020 @Bimbrownik z tego co widzę to na fire Stick tez hula, dzięki zaraz ogarniam temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach