Growmaster 2 Napisano 12 Grudnia 2020 20 godzin temu, Groovebusters napisał: @Growmaster przeredaguj te teksty, jakaś interpunkcja? akapity? ściana tekstu - tego się dobrze nie czyta widzę też, że ego masz takie, że jakbyś z jego poziomu spadł na poziom inteligencji, to byś się rozpierdolił zakładasz konto i od razu podjeżdżasz? haszysz to policyjne forum, na którym użytkownicy się nawzajem okradają, gdzie jest hierarchia czyli kilku wyjadaczy, którzy cisną po reszcie wracaj tam skąd przyszedłeś, bo nie ma w temacie ganji świętej Twojej prawdy Nie siedzialem tam nawet konta nie mialem,x lat temu przegladalem poradnik dla poczatkujacych w 2013 chyba ,a bledy wynikly a tego ze pisze na telefonie ze slownikiem angielskim 17 godzin temu, Seb88 napisał: Zarejestrowalem sie na forum jakis czas temu i myslalem " fajni ludzie, dorośli, pomagaja, piszą w miare poprawnie itd." Jednak coraz wicej rocznika 2000+ i to widać... nie zebym Ci ujmowal ale wiekszosc ludzi tutaj to osoby dorosle takze ogarnij sie małolat. Ja np mam pierwsza uprawe i sezony...automat czy feminizowane to kwestia gustu jak np ze skrzynią biegów w aucie. Jakieś plamy masz na liściach, nie wroży to nic dobrego. Poczytaj, poszukaj a nie od razu byś chcial odpowiedzi.... Troche wysilku.... To nie plamy na lisciach tylko ziemia ,a powrozyc to sobie mozesz z wrozka jak Ci malolata 20 godzin temu, Groovebusters napisał: @Growmaster przeredaguj te teksty, jakaś interpunkcja? akapity? ściana tekstu - tego się dobrze nie czyta widzę też, że ego masz takie, że jakbyś z jego poziomu spadł na poziom inteligencji, to byś się rozpierdolił zakładasz konto i od razu podjeżdżasz? haszysz to policyjne forum, na którym użytkownicy się nawzajem okradają, gdzie jest hierarchia czyli kilku wyjadaczy, którzy cisną po reszcie wracaj tam skąd przyszedłeś, bo nie ma w temacie ganji świętej Twojej prawdy Jak chcesz sobie dobrze poczytac to idz do biblioteki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Grudnia 2020 @Growmaster Nie wroze Ci dlugiej kariery na tym forum, zreszta z Twoim charakterkiem na zadnym forum pewnie dlugo miejsca nie zagrzejesz 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Grudnia 2020 Chciał oklaski i komentarze to ma... mój ostatni 🤦🏻♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 12 Grudnia 2020 @Growmaster wyobraz sobie ze tez mam angielski tel i są też tutaj polskie znaki, interpunkcja itd...Moze masz wiecej niż 20 lat ale mentalnie masz 14. Powodzenia... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 13 Grudnia 2020 Na Interii zamknęli jakieś forum że taki najazd pajaców tutaj jest czy co ? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach