Dobry fajrant 0 Napisano 1 Grudnia 2020 Chciałbym na nowy sezon zasadzić sobie krzaka i chciałbym się dowiedzieć czy odmiana indoor wyrośnie pod samym światłem słonecznym jak będzie stać na parapecie ? Proszę i rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Grudnia 2020 @Dobry fajrant w zimie ci nic nie urosnie. W sezonie na lato tak, nawet jak kupisz pestke indoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry fajrant 0 Napisano 1 Grudnia 2020 Teraz, Farmerka napisał: @Dobry fajrant w zimie ci nic nie urosnie. W sezonie na lato tak, nawet jak kupisz pestke indoor. Napisałem na nowy sezon, akurat wiem że mało która roślina wyrośnie w zimie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Grudnia 2020 @Dobry fajrant nie byłam pewna. Wybacz. P.s jeden post z zapytaniem wystarczy żeby dostać odpowiedz. Nie musisz dodawać kilku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 1 Grudnia 2020 @Dobry fajrant tylko ten parapet musi być dobrze nasłoneczniony i lepiej na parapet automata zapodać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 27 Lutego 2021 wiesz co ja mam na parapecie ale wiesz już praktycznie marzec i niedługo wiosna więc trochę lepiej ale 2 roślinki mi nawet fajnie rosną a 1 słabo ale to i tak badylki takie mysle że maks z 10 gram z jednej ja w maju wyhoduje na parapecie przez miesiąc i póżniej czerwiec i daje na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach