spoja 68 Napisano 22 Listopada 2020 Siema, ogolnie zostalo mi około tygodnia do kosy ale jakos topy nie są zbyt wielkie, czy dodanie czegoś na bloom ma teraz jeszcze jakis sens, a jesli tak to co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 @spoja nie są duże? coś zepsułeś albo geny takie, albo roślina mała a oczekujesz topów jak po butelce 2 L coli, jak zostało tydzień to już raczej nie spuchnie albo minimalnie, po ripenie niby nabierały masy w końcówce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 22 Listopada 2020 @Szym już drugi raz mam ta sama odmianę i wcześniej pod słabsza lampka jakoś były większe, chyba ze kolor fioletowy świecenia ma aż tak duże znaczenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 22 Listopada 2020 @spoja masz jakaś fotkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @spoja kolor fioletowy nie ma nic do rzeczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 gdzies tam czytalem ze te czerwonawe barwy lepiej wplywaja na kwitnienie, ale no nie wiem czy to prawda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @spoja ważna jest jakość ledow i lampy oraz ilość lumenów, barwa nie jest istotna. Światło słoneczne też nie jest fioletowe. Producenci tanich lamp mocno zachwalają full spectrum i wtedy piszą że jedt to tak istotne w porównaniu do innych tanich lamp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach