Gość Napisano 21 Listopada 2020 Fajny namiot u chinoli wypatrzyłem w jednym namiocie można ciągnąć non stop na zmianę małe krzaki i duże. Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Listopada 2020 @Seba691 jak masz taką potrzebę to czemu nie, tylko ciekawe jak z jakością wykonania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 Mi sie podoba, pomyslowe. Mialbym kupe zabawy z tym namiotem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 21 Listopada 2020 Jaka cena? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Listopada 2020 @Seba691 Farmerce taki proponowałem raz by miała na krzaki i bonsai. Fajny, można Wega robić przed żniwami w jednym namiocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Listopada 2020 No, pamietam, @Bimbrownik mi proponował? Bralabym go, gdybym miala czas na wiecej roboty z boxem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2020 @Urojenie co do ceny nawet nie patrzyłem sprawdź na wish jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 Na dobra sprawe majac takiego boxa, jak dobrze pomyslisz to co tydzien, dwy wyciagasz z boxa gotowego planta i wkladasz nowego juz wyrosnietego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 25 Lutego 2021 @Seba jakie wymiary? Gdzie taki dorwałes ? Fajny bardzo pomyslowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego 2021 @insane93 na wish poszukaj, ja go osobiście nie miałem ale wstawiłem zdjęcie bo jest ciekawy i bardzo praktyczny jak ktoś choduje bez przerw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 27 Lutego 2021 To jakby ktoś potrzebował ali express znaleziony @Seba @CheMsKuN @Gość Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach