Tester 1,408 Napisano 11 Marca 2019 (edytowane) Szisza Najlepiej pali się ze znajomymi, a szisza posiada kilka przewodów z których może korzystać kilka osób na raz więc nadaje się do tego idealnie. Tradycyjne szisze wykorzystywano w niektórych częściach Indii i Persji i były używane do palenie marihuany jak również melasy czyli mokrego tytoniu który nadaje się do palenia tylko z tego urządzenia. Dym z sziszy jest filtrowany na tej samej zasadzie co bongo, jednak jest dużo mniej ekonomiczna bo materiał dość szybko się wypala. Edytowane 11 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 ktoś jarał z sziszy ? jak się pali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 23 Lipca 2019 bardzo dobrze się jara jak dla mnie, można w kilku jarać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 właśnie o to mi chodzi żeby jarać w kilku na raz, w takim razie trzeba przetestować takie cudo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 24 Lipca 2019 mój ziomek ma szisze czasem w kilku jaramy zarąbista sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adams123 0 Napisano 5 Marca 2021 Co sie daje na górze sziszy tytoń czy co się tam daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Marca 2021 @Adams123 co tylko chcesz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach