Tester 1,408 Napisano 11 Marca 2019 Maść z konopi często wykorzystywana jest do leczenia stanów zapalnych skóry. Pomaga przy łuszczycy, dobra jest przy poparzeniach łagodzi je, stosowana jest również na blizny, przebarwienia, także polecana jest w przypadku grzybicy skóry. Maść stosuje się w przypadku leczenia żylaków oraz hemoroidów. Do celów leczniczych należy stosować maść o wysokiej jakości - należy jednak pamiętać, czy nie masz uczulenia na jakiś olejek eteryczny który zawarty jest w maści. Maść jest również polecana dla Pań, pielęgnuje ona skórę i pomaga zachować zdrowy wygląd, maść z konopi jest świetnym kosmetykiem. Maści z konopi są praktycznie do stosowania w każdym wieku. Codzienna pielęgnacja maścią zapobiega powstawaniu suchych skórek na nosie i brodzie, powoduje że skóra staje się gładka, blizny są mniej widoczne, wyrównuje koloryt skóry. Ma działanie kojące dla skóry suchej, a dla tłustej dostarcza potrzebnych składników odżywczych. Maść z konopi ma dużo więcej zastosowań, jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to pisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 15 Czerwca 2019 stosowałem maść konopną na krosty po miesiącu znikneły, nie wiem co to były za krosty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 24 Lipca 2019 maść konopna jest bardzo dobra na skórę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Lipca 2019 ta maść jest legalna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Lipca 2019 @Szym oczywiście możesz zamówić na necie bez problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Lipca 2019 w takim razie trzeba ją przetestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 24 Lipca 2019 ja byłem zadowolony z efektu działania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 13 Sierpnia 2019 słyszałem dużo pozytywnych opinii o maści z konopi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach