Weed23 0 Napisano 11 Października 2020 Witam chciałem zadać pytanie ponieważ w USA zbliżają się wybory prezydenckie Donald Trump vs Joe Biden i ostatnio na debacie wiceprezydenta poruszono temat marihuany i kandydatka demokratów powiedziała następujące słowa "Zapowiedź, że po tym jak Joe Biden ewentualnie wygra wybory prezydenckie USA – wykreśli marihuanę z listy „substancji kontrolowanych” i tym samym będzie ona zdekryminalizowana na szczeblu federalnym musiała mieć wpływ na notowania giełdowe spółek związanych z produkcją konopi. I rzeczywiście miała." I moje pytanie brzmi co by oznaczało usunięcie marihuany z listy substancji kontrolowanych pełną depenalizacje żadnej karalności za uprawę oraz posiadanie czy Dekryminalizacja czyli mandaty,grzywny i konfiskata ? Osobiście bym wybrał Donalda Trumpa ale ciekawi mnie co by to zmieniło gdyby wygrał Biden. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Października 2020 @Weed23 jak to co rozkwit na pełną skalę branży konopnej, budżet by zyskał, z drugiej strony znając dupokratów zaraz by wszystko opodatkowali a tak się nie buduje dobrobytu na podatkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach