Peka89 8 Napisano 10 Października 2020 Z innej beczki. Kolega miał na zewnątrz do roślinkę, aż do dzisiaj. Do końca ok 2 tygodni, ale przez to że była na zewnątrz to nie wygląda za dobrze. Pytanie czy jest sens ja wstawiać teraz do growboxa? Czy jest szansa że spuchnie jeszcze? Mam tylko takie zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Października 2020 No jasne ze tak, dawaj ja pod lampe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peka89 8 Napisano 10 Października 2020 I ile ją pod tą lampa trzymać? Teoretycznie 7tydzien flo leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2020 @Peka89 tyle ile trzeba, zobaczysz w trakcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peka89 8 Napisano 10 Października 2020 Czyli nawet ponad miesiąc I nie będzie problemu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2020 @Peka89 gdzieś z miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peka89 8 Napisano 10 Października 2020 Ok dzięki. To jeszcze jedno pytanko Optymalna a zarazem najlepsza ilość roślin do namiotu 120cm x 60cm / 180 wysokość to?? Kolega do takiego zakupił 6 donic 18l. Ja bym dał mniej roślin a wy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2020 @Peka89 zależy ile ma weg trwać, 6 x 18L z dobrym wegiem będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach