ppp 0 Napisano 7 Października 2020 czy jak mam spota na którym od kilku dobrych lat rośnie samosiejka i generalnie nikt tam nie chodzi, jest tez od chuja pokrzyw nada się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @ppp zależy ile tego tam rośnie. Jak dużo to duża szansa że ten widok przyciągnie amatorów palenia. Jeśli nie dużo i nikogo rzeczywiście tam igdy nie ma to miejscówka spoko bo zakamuflujesz samosiejka swoje krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppp 0 Napisano 8 Października 2020 @Seba691 bardziej mi chodziło czy gleba dobra czy trzeba wymieniać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2020 @EneDueTy jesteś specjalistą na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Października 2020 @ppp sprawdź ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppp 0 Napisano 8 Października 2020 Godzinę temu, Tester napisał: @ppp sprawdź ph No w sumie to ta. Ogolnie na teraz nie mam możliwości sprawdzić i dlatego pytam ale do sezonu zdążę przeciez xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Października 2020 @Seba691 żaden ze mnie specjalista. Można użyć tej samej gleby tylko dobrze jesienią dać nawóz przekopać i podsypać dolomitem. Ja zwykle daje nawóz naturalny jesienią i przekopuje sobie potem dolomit i na wiosnę jest git. Ogólnie trochę mnie nie było bo telefon miałem w naprawie a na zastępczym przeglądarka mnie wkirwiala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadDix 1 Napisano 2 Marca 2021 A jak jest z sadzeniem krzaków właśnie przy samosiejce ? Nie przeszkadza to w niczym roślinie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Marca 2021 @BadDix zapylić może krzaki, gleba też lipna może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadDix 1 Napisano 2 Marca 2021 2 minuty temu, Szym napisał: @BadDix zapylić może krzaki, gleba też lipna może być no właśnie tego się obawiałem z tym zapyleniem. Gleba to mały problem. Bo wykopać dół wyłożyć folią podziurawić i nasypać odpowiedniej ziemi to nie problem. Ale te zapylanie jest martwiące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Marca 2021 @BadDix no @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach