Tester 1,408 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Mataro Blue CBD od Kannabia Seed są feminizowanymi nasionami konopi, które są skrzyżowaniem Mataro Blue i szczepu o wysokiej zawartości CBD. Jest to mała / średnia i wytrzymała Indica - z jej przewagą, z wydłużonymi liśćmi, które w niezwykle krótkim czasie produkują duże, żywiczne, pąki całej łodydze, a także z licznymi odgałęzieniami. Ten szczep ze wspaniałymi właściwościami terapeutycznymi nadaje się zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, zwłaszcza w suchym klimacie umiarkowanym lub w szklarni. Smak i aromat Mataro Niebieski CBD są słodkie i owocowe, z nutami dębu i ziemi. Jego działanie jest bardzo relaksujące, choć nie jest szczególnie długotrwałe. Edytowane 8 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 25 Lipca 2019 ja mam zamiar tą odmiankę wziąć, zobaczymy czy jest taka dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Lipca 2019 ja na następny rok też ją spróbuję do szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 25 Lipca 2019 a ta omawiana odmiana jest automatyczna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 25 Lipca 2019 nie, ona jest bez autofloweringu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 25 Lipca 2019 czyli zakwita jak jej ustawimy światło 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 25 Lipca 2019 @Podróżnik dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 25 Lipca 2019 jeśli będę robił indora to tą odmiankę również wezmę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 21 Sierpnia 2019 słyszałem o niej pozytywne opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach