Paranormal12 0 Napisano 27 Września 2020 Dziendobry zapytanie o zmianie u mnie w Holandii juz pogoda nie dopisuje schowałem już moje donice do domu i pytanie takie kupiłem led stripa dość mocny jest i mam cieplo w pomieszczeniu czy takie światło moim roslinka wystarczy Dodam ze liście zaczął mi slimak zjadac dlatego podjąłem decyzję do środka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Września 2020 Warto poczytać o uprawie indoor. Kup albo zrób boxa, dobierz odpowiednie światło, bo ten led strip na pewno się nie nada i nie zapomnij o wentylacji. Wszystkie potrzebne ci do tego informacje znajdziesz na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Września 2020 @Morenn wróciłaś! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Września 2020 @EneDue a czy ja kiedykolwiek odeszłam? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Września 2020 Długo nic nie pisałaś. Jak tam palonko? Zostało coś jeszcze czy już po wszystkim? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Września 2020 26 minut temu, EneDue napisał: Długo nic nie pisałaś. To fakt, mało czasu i dużo na głowie, ale w luźniejszych chwilach śledziłam forum 26 minut temu, EneDue napisał: Jak tam palonko? Zostało coś jeszcze czy już po wszystkim? Chciałabym żeby coś zostało, niestety wszystko co dobre szybko się kończy ? Teraz tylko odliczam do czasu następnej ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Września 2020 Czyli coś sobie posadziłam. Brawo! Ja musiałem dla spokoju pozbyć się boxa i roślin bo żona przed okresem swirowala. Można wiedzieć jakie masz teraz odmiany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Września 2020 6 minut temu, EneDue napisał: Czyli coś sobie posadziłam. Brawo! Ja musiałem dla spokoju pozbyć się boxa i roślin bo żona przed okresem swirowala. Można wiedzieć jakie masz teraz odmiany? Jedna roślinka, bo do mojego boxa więcej nie wejdzie. Jest to Auto Amnesia Haze od RQS ? Chciałabym chociaż trochę wyższego boxa, ale niestety nie mam warunków i przez to wybór odmian jest bardzo ograniczony. Cały czas rozmyślam czy na następny sezon nie poszukać jakiegoś spota ? 25 minut temu, EneDue napisał: Ja musiałem dla spokoju pozbyć się boxa i roślin bo żona przed okresem swirowala. To może też warto pomyśleć o spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Września 2020 @Morenn oj tak! Szukam spota już teraz. Chcę go przygotować jesienią i nawozy rzucić. Myślę że około 20 krzaków tam wrzucę. Jeśli pójdzie po mojej myśli to rzucę nawozy własne jesienią a potem tylko granulat. Chcę to rozplanować na maksa od a do Zet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Września 2020 @EneDue ale masz wyczucie czasu, właśnie odpaliłam forum ? Widzę, że w następny sezon wjeżdżasz z grubej rury no i to mi się podoba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach