Tester 1,408 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) White Widow Autoflowering CBD firmy Dinafem Seeds to feminizowane, automatycznie kwitnące nasiona marihuany o wysokiej zawartości CBD, które powstały w wyniku połączenia White Widow XXL Auto i CBD Auto. Jest szybką i umiarkowaną wersją White Widow, jednej z najlepiej sprzedających się w latach 90., która do dzisiaj jest jednym z najpopularniejszych szczepów w branży konopi indyjskich. Ta szybko rozwijająca się wersja jest prawie identyczna z legendarnym szczepem pod względem plonu i smaku. Jeśli chodzi o efekt, jest jednak o wiele łagodniejsza. Odmiana przeradza się w gęste i mocne rośliny marihuany o grubych liściach i zwartych pąkach. Zgodnie z oczekiwaniami, White Widow jest nadal obecna w swoim DNA, wykazując niesamowitą produkcję żywicy znacznie przewyższającą plony oferowane przez inne szczepy konopi, pod względem ilości i jakości. Słodko-gorzki smak White Widow Autoflowering CBD, z nutą kwiatów i cytrusów, jest naprawdę przyjemny dla tych, którzy chcą wykorzystać ją terapeutycznie. Ze względu na wysoką zawartość CBD zapewnia umiarkowany efekt, który zachęca do relaksu. Edytowane 8 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 15 Czerwca 2019 trzeba spróbować tej odmiany bo słyszałem o niej dobre opinie lecznicze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 15 Czerwca 2019 @Kozak miałem white widow ale zwykłą na indor, mocna była @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 24 Lipca 2019 toż to klasyk już ta odmiana bardzo dobra, mocna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 24 Lipca 2019 bardzo fajna odmianka miałem White Widow tylko od innego producenta i sobie chwaliłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 24 Lipca 2019 dobrze mnie klepała white widow z tego co pamiętam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 24 Lipca 2019 czyli polecacie tą odmiankę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 24 Lipca 2019 @Pudzian jak najbardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach