Jamajczyk13 106 Napisano 24 Września 2020 Jak oceniacie nawozy od Royal Queen Seed? Np. Easy Grow Boost i Bloom w tabletkach.? Jeśli tacy na sali ?.. Ewentualnie opinie o rzeczach z Plagron... Bo zastanawiam się które ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Września 2020 @Jamajczyk13 każde podobna jakość, plagron sprawdzone bym je brał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 A ja bym wziął od RQS, oni wszystko mają wysokiej jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Września 2020 Mnie też interesują te od RQS myślicie że to działa tak że dajesz kulki w glebę i masz gdzieś nawożenie tylko woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 @glodek18 bardzo możliwe zobacz że już kilkanaście lat do tyłu był Nawóz w paleczkach to dlaczego nie może być w tabsach? Pytanie na ile tabletka starcza bo mając dlozsze Wege roślina szybciej wypije Nawóz. Sam myślę o zakupie tabletek jak moje nawozy się skończą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Września 2020 @Seba691 Trzeba to wypróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 @Jamajczyk13 więc próbuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 26 Września 2020 Wezmę tabsy i ganulat/pałeczki na cały okres czyli wszystko na RQS. Plus ziemia biobizz light mix która nie ma zbyd dużo nawozów na start. Przynajmniej tak jest w opisie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach