Jarek721 5 Napisano 19 Września 2020 Witam kiedy scinac? Podlewana trypackiem od biobizz mtsle ze to juz 4/5 tydzien kwitnienia topy ma takie lepkie ze ręce mylem dwa razy i dalej pachną, wziolem od kilku topow pestki i wygladaja mniej więcej tak. I moje pytanie kiedy ścinać? Noname krzaczek na oko ma 1.6m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @Jarek721 tam zielone jeszcze na nasionach jest? jak tak to bym poczekał jak nie to ciachał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Września 2020 @Szym tak jest bo to zielone urwałem po jednym z niektórych topow, poczekam jeszcze z tydzien niech dojdą na spokojnie lub ze 2 ? Gdzies słyszałem że 6 tyg powinna kwitnac I musiałem nasionka z tego zielonego wyciągnąć dam jej tydzien zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @Jarek721 no gdzieś tak poczekaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Września 2020 Godzinę temu, Szym napisał: @Jarek721 no gdzieś tak poczekaj @Szym czy po usunięciu juz tych nasion bd mogl zajarać resztę? Bedzie klepać skoro takie oblepione topki ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @Jarek721 mój ziomek jarał to, nie pamiętam czy go klepało ale chyba tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach