Stanislo 1 Napisano 10 Września 2020 Witam, chciałbym się dowiedzieć, jak działa susz CBD typowo na zaparzenie herbaty, znaczy tańszy misz masz kwiaty-liście. Czy ma podobne działanie jak susz z kwiatów i czy możnaby osiągnąć podobny efekt waporyzując go czy paląc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Września 2020 Do herbaty trafia bardzo mało substancji zawartych w suszu, przy tańszych można jak najbardziej, jak kupisz jakiś droższy to jest to marnowanie pieniędzy moim zdaniem. Jeśli chodzi o waporyzowanie vs palenie, to waporyzacja wygrywa, bo wdychasz więcej substancji zawartych w suszu. Jaki efekt chciałbyś osiągnąć? Na moim przykładzie ci powiem, że po CBD jedynie co czuję to ciepło w głowie;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanislo 1 Napisano 10 Września 2020 Chodziło mi bardziej o to, czy taki susz "herbatkowy", pomimo dużej ilości wysuszonych liści prócz kwiatów w mieszance może mieć podobnie silne działanie do swojej "czystej" formy ? Jak na mnie działa CBD jeszcze słabo się orientuję, ale próbowałem dwa razy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Września 2020 @Stanislo nic nie zadziała, chodzi ci o faze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanislo 1 Napisano 10 Września 2020 @Szym Nie, chodzi mi o typowe działanie CBD. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Września 2020 @Stanislo na liściach jest dużo mniej substancji niż kwiatach więc pewnie nie zadziała jak trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta men 0 Napisano 18 Września 2020 @Szym Dokładnie tak jak piszesz, trzeba by było wypić większe ilości takiej herbaty aby coś pykło, no chyba że sobie z kwiatów ktoś coś zrobi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach