Mesiash 0 Napisano 9 Września 2020 Witam Mam pytanie codo sprzętu i ogólnie do projektu box 60x60x160 do tego planuje hps 150 W. wentylator wyciągowy na górze jeden wentylator mieszaczy po przekątnej wyciągowego na dole I jeden wentylator na lampę do tego chce wstawić nawilżacz powietrza który tworzy parę i boje się o zwarcie czy 4 sadzonki to nie za dużo na taki sprzęt? producent sugeruje 3 mi zależny na większym plonie ale jakoś jest oczywiście najważniejsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Września 2020 @Mesiash 4 to rośliny to max, zresztą zależy jak długo będziesz trzymał na wegu, daj 3 bo nawilżacza nie zmieścisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacygrower 14 Napisano 9 Września 2020 W mojej fotorelacji masz 4 i dodatkowo zmieściłem odświeżacz, co prawda wkurzał mnie bo rano jak sie budziłem to miałem mgłe w pokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 10 Września 2020 hmm mój nawilżacz to taka mała kula niby drewniana z zewnątrz i wypuszcza ciepła parę górą? czy nie bedzie przez to za gorąca? albo czy ta niby mgiełka nie zostanie rozwiana przez wentylator mieszający? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Września 2020 @Mesiash wentylator po to jest aby mieszał, wstaw sobie stacje pogody do boxa i będziesz miał podane jaką masz wilgotność i temperaturę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach