Pasjonat 0 Napisano 1 Września 2020 Cześć wszystkim mam pytanie które mnie gnębi przy początku przygody z indoorem. Posiadam dwa wentylatory jeden dość mocny drugi komputerowy i mam problem z umieszczeniem ich. Myślałem żeby wentylator komputerowy mieszał leciutko powietrze a drugi był na wejściu na dole czy to jest dobre rozmieszczenie czy lepiej go dać na wyjściu lub jakoś inaczej a może to bez znaczenia?Dodam też że box jest 65x50x130cm i będzie to jedna roślinka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Września 2020 @Pasjonat daj u góry wylot a na dole pasywny może być wlot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Września 2020 @Pasjonat mocniejszy daj u góry niech wyciąga, jeśli nie chcesz żeby śmierdziało musisz też dodać filtr węglowy, ten komputerowy powinien wystarczyć jeśli dasz go w środku jako mieszający. Wlot może być bez wentylatora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach