Mesiash 0 Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam Szybko do tematu dzien 87 ogółem,większość włosków mocno bursztynowa,trichomy peło mleczne w niektórych miejscach bursztynowe 5 roślin 1 zrzuciła całkiem liscie mysle zeby scinac 3 tak jak w opisie ale maja liscie wszystkie w komplecie i 5 ciekawe mało trichomów jest najwiekszy spuchł tez całkiem dobrze ale włoski dalej jakby zielone a na wet białe na samej górze co robic?? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Mesiash ścinaj albo trzymaj jeszcze trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 23 Sierpnia 2020 co jesli jeden praktycznie nie ma lisci juz wiatrakowych? Mam jeszcze pytanie czy trichomy moga zanikac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Mesiash 11 minut temu, Mesiash napisał: co jesli jeden praktycznie nie ma lisci juz wiatrakowych? nie wiem jak wygląda krzak ale podczas kwitnienia usychają liście to normalne 11 minut temu, Mesiash napisał: Mam jeszcze pytanie czy trichomy moga zanikac? krzak za długo trzymany może przekwitać, więc trichomy mogą zanikać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 23 Sierpnia 2020 obserwowałem trichomy cały czas co jesli nie zrobiły sie bursztynowe a zaczeły zanikac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Mesiash trichomy zanikają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 24 Sierpnia 2020 w jednym z tego co widziałem były już lekko mleczne a za jakiś czas jakby zanikały albo mi się przewidziało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Mesiash przewidziało Ci się. To coś w rodzaju żywicy więc ona nie zniknie. Po wysuszeniu przecież jest na kwiatach bo to w niej przecież są te wszystkie szamańskie moce. Pozbyć się jej można mrożąc lub rozpuszczając @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Szym napisał: @Mesiash ścinaj albo trzymaj jeszcze trochę @Szym Ty jesteś mistrzem odpowiedzi ? Hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach