ZielonaMagda 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Witam mam problem Nie wiem dlaczego ale zaczynają od dołu żółknąć mi liście Pomoże ktoś ? Ph gleby dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Sierpnia 2020 @ZielonaMagda nie masz warunków do uprawy to po pierwsze, roślina badyl wyciągnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonaMagda 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) dziękuję za odpowiedź ? doceniam Nie mam warunków ? Czyli Proszę o podpowiedź bo nie wiem co robić Może mają za słabą temperature Lapmy mam No nie wiem Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez ZielonaMagda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 Ona stoi na parapecie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Sierpnia 2020 @ZielonaMagda jakie lampy masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonaMagda 0 Napisano 21 Sierpnia 2020 @elo420 nie stoi na parapecie , normalnie w grovie A lampy mam po 150 @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Sierpnia 2020 @ZielonaMagda obniż je, za słabe pewnie na taką powierzchnię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonaMagda 0 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Szym tak zrobię ,chyba i tak będę musiała dokupić Jeszcze lapmy Dzięki za pomoc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach