Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 witam nie znam odmiany maly kszaczek,czy to początek kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Sierpnia 2020 Tak, dziewczyna kwitnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @CheMsKuN A ile tak trwa kwitnienie do końcowej fazy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 zależy od odmiany średnio z 8 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Szymo to trochę dlugo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Sierpnia 2020 W dniu 19/08/2020 o 20:30, Jarek721 napisał: @CheMsKuN A ile tak trwa kwitnienie do końcowej fazy? Zgadza sie to zalezy od odmiany, ale z tego co widze to to jest jakas habryda, tak ze mysle ze za okolo 6 tyg bedziesz ja kosil. Zakladajac ze pogoda bedzie sprzyjajaca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 21 Sierpnia 2020 No tez tak myślę, dostalem od ziomka no name i ma śliskiesliskie liscie i jest niska ale szeroka musze ja podwiązać bo może cie połamać od naporu owocków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, CheMsKuN napisał: Zgadza sie to zalezy od odmiany, ale z tego co widze to to jest jakas habryda, tak ze mysle ze za okolo 6 tyg bedziesz ja kosil. Zakladajac ze pogoda bedzie sprzyjajaca. 20 minut temu, Growmix napisał: Witam mam pytanie jest to autopassion AKS (85 dniowy) 37 dzień czy według Was dobrze się rozwija od kilku dni na kwitnieniu są to moje pierwsze roślinki i chciałbym podpytac dzięki i pozdrawiam 20 minut temu, Growmix napisał: Witam mam pytanie jest to autopassion AKS (85 dniowy) 37 dzień czy według Was dobrze się rozwija od kilku dni na kwitnieniu są to moje pierwsze roślinki i chciałbym podpytac dzięki i pozdrawiam Jest szansa że się jeszcze trochę wyciągnie do góry czy zostanie już taka skarlowaciala Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Growmix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Sierpnia 2020 @Growmix na kwitnieniu trochę może podrosnąć zależy od odmiany, powinna być trochę większa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 22 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Szym napisał: @Growmix na kwitnieniu trochę może podrosnąć zależy od odmiany, powinna być trochę większa Ok dzięki za odp mam jeszcze pytanie odnośnie nawożenia używam nawozów od canny i czy mogę wymieszać 3 nawozy razem zrobić mixa w 20 litrach wody oczywicie polowa zalecanej dawki tzn canna terra flores, pk 13-14, boost proszę o odpowiedź z góry dzięki pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Sierpnia 2020 @Growmix no można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach