MarKol 0 Napisano 18 Sierpnia 2020 Siemka, moje pelnosezonowki (indoor) pokazały preflowery, a musze jeszcze im dać wega 3 tyg minimum. Czy to normalne i nie zaczną kwitnąć powoli mimo 18/6? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2020 @MarKol to że pokazały nie oznacza że zaraz będą kwitnąć, więc obserwuj sytuacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarKol 0 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Andi inny pokazał to. Wydaje mi się ze to jaja, nie ma żadnego białego włoska jak reszta:/ co sądzisz??? Czekać czy go wyrzucić bo i tak mi wadzi? Od początku wydawał mi się męski bo rósł największy, a to podobno ma jakaś zależność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Sierpnia 2020 @MarKol poczekaj jeszcze aż się określi lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach