RolnikZrotterdamu 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Witam Panowie, na jednym mniejszym topie pojawiło sie to co na zdjęciach, sorki za slabą jakość ale lepiej nie udało mi się tego ująć z lupą x60. Pytanie, czy to aby nie pleśń? A jeżeli tak to czy ratować krzak i ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 11 Sierpnia 2020 @RolnikZrotterdamu to włoski nie pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RolnikZrotterdamu 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Sory, ale potrafie odróżnić zdrowe włoski od czegoś jak na tych zdjęciach. Przybliż sobie dokładnie zdjęcie nr 1 i porównaj je do zdrowych włosków. To wygląda jakby jakiś pasożyt wszedł na topka. Zresztą wyciąłem go całego także temat do zamknięcia. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez RolnikZrotterdamu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 11 Sierpnia 2020 @RolnikZrotterdamu ten krzak jest na oucie ? czy indoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Sierpnia 2020 Wyglada na pajęczynę - przedziorki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak dla mnie to też włoski, niektóre brązowieją co nie znaczy że są niezdrowe ? ale jak topa uwaliles to nie ma co drążyć Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RolnikZrotterdamu 0 Napisano 12 Sierpnia 2020 @Szym krzak jest na oucie. Żadnego robactwa nie zauważyłem a ta struktura wyglądała bardzo podobnie jak początek pleśni z tego co widziałem na necie. Miałem przytrzymać krzaki jeszcze do konca miesiąca ale nie chce ryzykować także robie im codzienne płukanie gleby i za tydzień ścinam, pierdole to. 15 godzin temu, Farmerka napisał: Jak dla mnie to też włoski, niektóre brązowieją co nie znaczy że są niezdrowe ? ale jak topa uwaliles to nie ma co drążyć Co coś oblepia włoski, i zdecydowanie nimi nie jest, na żywo wyglądało to dokladniej ale zdjęcia też to pokazują. Włoski są znacznie znacznie większe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Sierpnia 2020 Ale uparty. Niech będzie pieśń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2020 @Farmerka piszesz pieśni pleśni? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Sierpnia 2020 @Seba691 haha to słownik, oczywiście chodziło mi o PLEŚŃ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach