Marcinek 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Witam wykiełkowały mi nasionka no to na outdoor wsadziłem do ziemi normalnie podlewalem woda w granicy pH do marihuany no po kilku dniach wyrosła mała roślinka taka jak na zdjęciu tylko że następnego dnia patrzę i już jej nie ma ziemią nie została raczej przysypana nie chciałem też grzebać :( zwierzeta chyba też nie bo wszystko wyglądało tak samo tylko roślinki nie ma dlaczego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Marcinek może ślimak zrobił robotę albo jakiś owad, mała roślinka często znika dla tego lepiej dać na spota trochę podrośniętą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinek 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 No nic jak jutro nie będzie to chyba lekko rozkopie i zobaczę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Marcinek nie masz co grzebać, jej już nie ma. Przy takiej malej możesz wziąć pół butelki 1.5l porobić np lutownicą tyle dziur ile się da i przykryć. Ślimaki zrobiły robotę na 90%, a jak nie te śliskie gnoje to mrówki. Tak jak pisał @Tester lepiej podrośnięte wysadzać. Ślimaki i tak zjedzą jak nie zabezpieczysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinek 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Bimbrownik napisał: @Marcinek nie masz co grzebać, jej już nie ma. Przy takiej malej możesz wziąć pół butelki 1.5l porobić np lutownicą tyle dziur ile się da i przykryć. Ślimaki zrobiły robotę na 90%, a jak nie te śliskie gnoje to mrówki. Tak jak pisał @Tester lepiej podrośnięte wysadzać. Ślimaki i tak zjedzą jak nie zabezpieczysz A jeżeli został korzonek to coś może z tego jeszcze być czy nie :(? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Marcinek nie klep mini boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach