esiuu 0 Napisano 10 Sierpnia 2020 Witam, zasadzilem krzaczka trzymałem 3 tygodnie pod lampa i przed przesadzeniem na zewnątrz przeszedł mi w fazę kwitnienia ze względu na 3 dni bez światła. Po posadzeniu na zewnątrz roślina w pierwszej kolejności zdziczała przypominając chwast a teraz nabrała na mocy i urosla. Moje pytanie czy przejdzie w fazę kwitnienia 2 raz? Przesyłam zdjęcia dołu rośliny zaraz przy pniu widać jak by była już po kwitnieniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 10 Sierpnia 2020 @esiuu ma na szczytach włoski jakieś? jak nie to może nie zdążyć w pełni zakwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esiuu 0 Napisano 10 Sierpnia 2020 @Szym robię jej dzien bez światła może to pomoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 10 Sierpnia 2020 @esiuu genów nie przeskoczysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Ciekawe, przycupne, może ktoś coś fajnego napisze ? Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Farmerka napisał: Ciekawe, przycupne, może ktoś coś fajnego napisze ? Widzę, że bawimy się w tą samą zabawę ? Myślisz, że przyjdzie więcej wróżbitów i teoretyków? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach