brawotv 2 Napisano 10 Sierpnia 2020 Witam i z góry sorka ze zakładam znowu ten sam temat, zjechałem z pracy i niestety plecha była musiałem sie pozbyć kilka topków czy mogę smiało ściąć górę niesty tam plecha atakuje na razie jej nie ma czy mam jeszcze ją trzymać ? jestem tylko do piątku a później rośilnka zostaje sama na tydzień czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Sierpnia 2020 @brawotv ścinaj całość bo ci plecha zeżre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 10 Sierpnia 2020 @Tester mniej więcej tak wygląda cała czyli ścinać ją i spokój ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 Tnij. Jak już się raz pojawiła plecha to wyjdzie znowu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 10 Sierpnia 2020 @Seba691 po zabiegu cała poszła myślę ze będzie ok dzięki wam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach