Farmerka 231 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) A więc, przepis jest łatwy. 200g oleju kokosowego 15g zioła ( ja używam " popcornu " z krzakow ktore scinalam, plus resztki, wyszlo 12g i dodalam 5g topow) Garnek Sloik z zakretka ( każdy poleca użyć " manson jar " do tego, a nie zwykły słoik, żeby się nie zbił pewnie, ja kupiłam taki z plastikowa zakretka) Dekarboksylujesz kopie pierw. 30-50min 110°. Rozpuszczasz olej kokosowy w słoiku, dodajesz konopie, zakręcasz słoik i wsadzasz do garnka z gotującą się wodą. Słoik powinien gotowac się w wodzie od 2-6h. Ja zostawiłam na 4h, im dłużej zostawisz, wiadomo - silniejszy olej. Co godzine otwórz sloik i pomieszaj zawartość ? Jakieś pytania? Czegoś nie wiesz? Komentuj pod postem, a dostaniesz pomoc. Olej kokosowy Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Farmerka 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach