Farmerka 231 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Przepis : 125g olej kokosowy z marihuana 125g wody 85g galaretki w proszku ( o smaku zdecyduj sam/sama) 15g żelatyny w proszku 1 łyżeczka lecytyny ( ja lecytyny nie używałam, zamienilam na xantan, jest potrzebna żeby ten cały płyn sie nie rozdzielil, można użyć zamienników, ale i bez bedzie działać) Olej i wodę podgrzej w garnku. Dodaj żelatyne, galaretke i lecytyne. Gotuj na malym ogniu przez 3-5min ciagle mieszajac. ( to nie ma się gotowac, bulgotac, tylko trzymac stałą temperaturę). Pozniej wlewasz do foremek i odstaw w zimniejsze miejsce na ok 2h. Jakieś pytania? Ktoś coś nie wie? Pytaj pod postem. ? Olej kokosowy z konopia Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Farmerka 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 6 Sierpnia 2020 A przepis na olej ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Dom Ehh, no zobacz w necie, nie chce mi się pisać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Farmerka co mi po przepisie na żelki jak nie umiem zrobić oleju ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Dom internet potrafisz obsłużyć? jaki leniwy jestes. Zaraz wstawię ten przepis, nie płacz?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach