Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Helou ?♀️ Re-wegetował ktoś z was rośliny? Myślę, żeby to zrobić z resztek z jednej z moich roślin. Możliwe, że jeszcze bym troche ją podcięła, chociaż sama nie wiem? Podobno powinno sie zostawiać główna łodyge, kilka lisci i kilka dolnych odnóg, ale wydaje mi się że z tej też da rade coś zrobić. Może ktoś się wypowie kochani?? @Tester nie wiem czy w dobrym dziale wstawiłam temat, ale nie wiedziałam gdzie ??♀️ Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka ? jak ty tu masz topy blisko ścinki a chcesz rewegować ? rozbawiłaś mnie sarenko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Szym no bo to są resztki z krzaka, główne topy czekają na stole ? I raczej topeczki, a nie topy, szczurku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka to nie myśl o rewegu tylko o ścince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 A idź mi stąd. W niczym nie pomagasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka masz kasy jak lodu to sobie pestki kup @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka Zawsze to jakaś nowość na forum. Próbuj i zrób relacje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Szym wtf?! o czym ty teraz piszesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka że masz siana dużo i nie musisz się bawić w rewegetacje tylko kupić pestki nowe, chyba że dla nauki chcesz się poświęcać za późna faza na rewega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) @Szym dlatego proponowałeś mi specjalne zdjecia na privie, bo myslisz że mam dużo hajsu i może Ci za nie zapłacę? ?? A na rewega nie jest za późno, widzialam kilka krzakow które zakwitły i nie były scinane i poszły dalej fajnie na drugi rok. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka w takiej fazie te krzaki były rewegowane jak twoje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farmerka no to reweguj, zobaczymy czy wyjdzie, poświęć się dla nauki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach