Guber132 1 Napisano 2 Sierpnia 2020 Siemka, czy teoretycznie dobrze ogarnalem ten fim? Praktycznie zobaczymy jak wyjdzie - ale czy teoretycznie wysokość na jakiej ciąłem jest dobra? ? foto mam narazie tylko takie. Do tego na lini przecięcia zaczęły robić się ciemne przebarwienia, czy to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Guber132 po fotce nie da się stwierdzić nic, jakieś przebarwienia mogą być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guber132 1 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Tester A po tych zdjęciach? Liście urosły ale nie wiem czy nie rośnie cały czas 1 piętro. Jak się nie uda ścinać niżej i próbować dalej fim czy przechodzić do toppingu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Guber132 stożka nie uciąłeś, możesz próbować fim zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guber132 1 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Szym myślisz ze ciąć gdzieś tutaj? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Guber132 gdzieś tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach