Bimbrownik 702 Napisano 2 Sierpnia 2020 @fxxx1337 jeszcze Ci nie kwitną? U mnie te co nie miały problemów już mają małe kwiatuszki, a reszta zaczyna się pokazywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Sierpnia 2020 Gadałem z marihuanistą, mówił że mu też nie kwitną i mówi że moje za ok. Tydzień wejdą na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 2 Sierpnia 2020 @cichociemny to samo co u kolegi wyzej tylko ze z nawozów to bio grow a pozniej wleci reszta z bio bizz co jest w try packu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @fxxx1337 Pamietasz jak pisaliśmy o niej? caly czas dawała znaki ze dziewczynka włoski itp teraz poszedlem na spota i ma jajeczka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Sierpnia 2020 unlucky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach