Yarek2040 0 Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Czeisc mam dylemat z moją roślina przymierzam się do ścięcia tylko nie jestem pewien czy już czas ponieważ miałem z roślina kilka problemów , jakiś miesiąc temu spadło mi p.h gleby do 5 jak i również za dużo łałem wody liści dostawały brązowych plam potem zołkły i schły i je usuwałem na dzień dzisiejszy tzn.85 prawie nie mam już liści wiatrakowych od tygodnia leje już tylko wodę ale nie codzienie i w małych ilościach p.h odbiło po zastosowaniu garden lime czyli odpwiednika cal-magu nawet zabardzo bo w niektórych miejscach miernik pokazuje mi nawet 7 p.h . Nadmiernie też że ziemia to mieszanka torfu z perlitem używałem też biobizz outdoor try pack a roślina to Hindu Kush auto uprawa outdoor ,,,. ciąć już czy są ie wstrzymać?trichomy na szczytowym topie są mleczne niektóre okol 5%lekko rdzawe . Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Yarek2040 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Yarek2040 jak odpowiadają ci trichomy w większości mleczne to ścinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach