smutnykrystian 0 Napisano 30 Lipca 2020 4maja-30lipca, od 19czerwca na flo White Widow XXL Auto na outdoor Trichomy na głównej partii mają kolor mleczny a na dolnych przezroczysto-mleczny Spotkaliście się kiedyś z brakiem tych wlosków? U mnie dopiero zaczeły wychodzić z tych pęków Jest to moja pierwsza dama @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Lipca 2020 @smutnykrystian taka uroda krzaka, ciesz się zbierzesz ładne twarde topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smutnykrystian 0 Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) ooo super : ) jeszcze pytanko jak szybko rozwijają się te trichomy? narazie widze same mleczne i może pojedyncze bursztynowe na głownym pęku, ale troszeczke poniżej góry widziałem troche przezrozczystych, teraz mnie nie bedzie 2-3dni i nie chce doprowadzić jej do większości bursztywnowych : P Edytowane 30 Lipca 2020 przez smutnykrystian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Lipca 2020 @smutnykrystian w 2-3 dni nie dojrzeja do bursztynowych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smutnykrystian 0 Napisano 30 Lipca 2020 oki thx : ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Lipca 2020 @smutnykrystian patrzysz przez jakąś lupę? Bo tak okiem nie zobaczysz kolorów. Swoje WW będę kosił w tym tygodniu. Rosną out od 15maja ale to od Bulk Shit Bank więc żadnych rozgałęzień nie mają tylko jeden pień ok 40-50cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Lipca 2020 @Bimbrownik też przypadkiem zamówiłem bulka pestki. Ale to cbd dla żony więc się nie spinam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Lipca 2020 @EneDue jeszcze jest Bulk Feminised Bank czy jakoś tak ale o nich nie wiem nic. BShitB jak dla mnie dobry jak chcesz np 30szt na out bo tanie i nie żal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smutnykrystian 0 Napisano 30 Lipca 2020 @Bimbrownik mam mikroskop kieszonkowy x60, chodzi mi o te włoski co zaznaczyłem na czerwono wychodzace z pąków, bo w wszystkie rośliny jakie widziałem na internecie mają białe a gdy już dochodzą to brazowe a ja mam same pąki które dopiero co wychodzą ( przynajmniej w tym głownym największym, w innych partiach jest normalnie ), a te trichomy które sprawdzam pod mikroskopem się rozwijają normalnie i no dziwi mnie to lekko : P , mam pestke od dinafem : ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Lipca 2020 @smutnykrystian Czasem przed ścinką pojawiają się białe włosy, nie wiem od czego to zależy ale nie przejmuj się i tnij jak uznasz że już pora @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach