Lysol1987 3 Napisano 28 Lipca 2020 Witam 3 dni temu wyskoczyło coś takiego ... to moja pierwsza uprawa out. Są to automaty ak47, nie wiem czy to początek topkow czy może herma .. inne wyglądają Ok mam ich łącznie 6 a na tych dwóch są fioletowe topki inne są zieloniutkie , nie wiem czy mam przesadzić te dwie roślinki czy zostawić i obwarować i potem ewentualnie obciąć jajeczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Lipca 2020 @Lysol1987 jak nie chcesz mieć nasion to usuń męszczaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Lipca 2020 @Tester myślisz, że to męszczaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Lipca 2020 @Bimbrownik herma chyba ale dużo jajec może mieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Lipca 2020 @Tester pytam bo faktycznie dziwne są ale ze na szczycie wyszły? Chyba że już zapylona i z nasionami jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Lipca 2020 @Bimbrownik to jajca jeszcze nie pylą chyba... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysol1987 3 Napisano 28 Lipca 2020 Czyli co lepiej je wyciąć i czekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Lipca 2020 @Lysol1987 no jak nie chcesz żeby zapyliły to usuń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysol1987 3 Napisano 28 Lipca 2020 Ok dzięki za porady , szkoda ze mnie to spotkało na pierwszej uprawie ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach