Tester 1,407 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) BIG BANG AUTOFLOWERING OD GREEN HOUSE SEEDS EFEKT: Relaksujący i uspokajający efekt, dobry dla kontroli bólu i pobudzenia apetytu. Właściwości lecznicze obejmują kontrolę bólu i stymulację apetytu. KWITNIENIE INDOOR: 6 tygodni, z plonem do 900 g/m2. Kwitnie w każdym fotoperiodzie między 12 a 18 godzin światłą na dobę. Bardzo dobra do SOG KWITNINIE OUTDOOR: 5-6 tygodni, z produkcją do 45g z rośliny. Może kwitnąć o każdej porze roku przy zapewnieniu temperatury powyżej 10° C Edytowane 5 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 Big Banga miałem 2 lata temu miło ją wspominam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) @Wiesiu a jak Ci ona rosła, były jakieś problemy? na oucie ją miałeś ? Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Golden Boy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 rosła bez problemu jak zapewnisz dobre warunki to nic się nie dzieje z nią, tak miałem na outdoorze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 4 Sierpnia 2019 ja ją mam zamiar wypróbować zdam relacje jak urośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 4 Sierpnia 2019 Big Bang to znana odmianka Green House więc można ją w ciemno brać od takiej klasy producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 4 Sierpnia 2019 a mam pytanko jak z hajem, bardziej w strone sativy czy indyjki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 4 Sierpnia 2019 z tego co ludzie pisali bardziej w stronę indyjki z domieszką sativy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach