Seb88 13 Napisano 20 Lipca 2020 Witam, posadzilem roslinke outdoor pod koniec maja. Od razu pisze,że nie wiem co to za odmiana outdoor. Rośnie w greenhouse na ogrodzie. Rośnie dość krzywo. Czemu? Czy moze jej czegoś brakowac? Znajomy polecil zebym zrobil kompost ze skórek banana -> duzo potasu, czy ktoś tak robi? Bedzie cos z tego czy cieżko? Z góry dziekuje za pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) @Seb88 rośnie krzywo bo się wyciaga do słońca. Wyciągnij ją na większe słońce. A czy będzie coś? Ja mowie, że szkoda czasu. Roślina ma prawie dwa miesiące a wygląda jak 2 tygodniowa. Możesz dać jej nawoz zakupiony w sklepie, skórki z banana niewiele tutaj zdziałają. Ale tak jak pisałam wyżej, ja bym w to nie inwestowała, słabo ci to idzie. Edytowane 20 Lipca 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 20 Lipca 2020 Nie bede inwestowal. Dzieki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Lipca 2020 @Seb88 ale nie poddawaj się, początki takie mogą być a potem już jest łatwo ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 20 Lipca 2020 Nie poddaje, po wakacjach kupie namiot i zrobie jak nalezy ? to dostalem od kogos i posialem. Dzieki za pomoc ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach