Tester 1,407 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) OPIS DIESEL AUTOMATIC OD ROYAL QUEEN SEEDS Dobrze znany smak N.Y.C. Diesel połączony z automatycznym kwitnieniem Lowryder 2. Szybka i pełna mocy odmiana. Gotowa w 8 tygodni dając do 60 g z rośliny. Wysokość ok 50-70cm. Wytwarza silny zapach przypominający paliwo z cytrusowymi nutami. Zalecane zastosowanie filtrów i dobra wentylacja. Edytowane 5 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 4 Sierpnia 2019 Mocny i bezproblemowy automat mogę go polecić innym rolnikom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2019 a jaki czułeś po nim haj bardziej indica czy sativa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 4 Sierpnia 2019 bardziej było czuć indice i to zdecydowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 4 Sierpnia 2019 a plony ile ściągnąłeś z niej, i ile czasu od kiełka do plonów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 4 Sierpnia 2019 zajęło mi to jakieś 9 tygodni, miałem 30g ale były lekkie problemy z przenawożeniem z mojej strony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach