323rakieta 0 Napisano 19 Lipca 2020 Zerknijcie na foty, ta roślinka powinna mieć swoje żniwa już jakiś miesiąc temu,przez ostatnie 2 tygodnie nic się z nią nie dzieje.. tylko stoi.. na górze topy mają już brązowe włoski A w okol pełno żywicy.. pomyślałem żeby ściąć górę i dac więcej światła ja dół bo na dole jest dużo niewykrztalconych topow.. co myślicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2020 zobacz trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
323rakieta 0 Napisano 19 Lipca 2020 @fxxx1337 nie mam mikroskopu właśnie, ani lupy w zasadzie.. jakie powinny być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
323rakieta 0 Napisano 19 Lipca 2020 To polowe wysokości w sensie szczyt scinam, nie zaszkodzi to dolowi? Może troszkę się zestresowac maleńka.. swoją drogą dzięki za takie odpowiedzi szybkie i treściwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lipca 2020 @323rakieta to, że nie rośnie nie oznacza nie nie robi masy. Bez lupy można wróżyć z fusów. Jak umiesz szczyt to dolnym nic nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach