Ziolek 0 Napisano 18 Lipca 2020 Siemanko wszystkim! Moje automaty „ powinny” być gotowe za Ok 2 tygodnie ... dziś zauważyłem na jednej roślinie jajeczka.... jest ich Ok 10-15....dodam ze pestki były femenizowane.... i tu mam pytanie czy zostawić tego krzaka w namiocie? Pozostałe 2 drzewa nie maja oznak jajeczek...załączam zdjecia tej rosliny... Dzieki za pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Lipca 2020 @Ziolek gdzie te zdjęcia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziolek 0 Napisano 18 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Lipca 2020 @Ziolek zerwij je bo jak tam pyłek by był to może zapylić trochę topków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziolek 0 Napisano 18 Lipca 2020 Pozrywalem wszystkie ... dużo ich nie było i były na spodniej części łodygi... myslisz ze z reszta drzew będzie Ok ?kwiaty na tej Hermie chyba wygladaja dobrze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Lipca 2020 @Ziolek powinno być ok, obserwuj krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziolek 0 Napisano 18 Lipca 2020 Dzieki za pomoc ! Pozdr! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Lipca 2020 @Ziolek zapomnij o zbiorach za 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziolek 0 Napisano 18 Lipca 2020 Dlatego napisałem „ powinny” ... niby miały rosnąć 56 dni... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach