brawotv 2 Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowy na forum i chciałbym usłyszeć od was porady związane z roślinka itp ? może przy okazji wstawię mój problem z pomidorkiem i może ktoś pomoże jest w fazie kwitnięcia ale coś mi dolne listki zaczęły zmieniać kolor przesyłam foto Pozdrawiam ? Edytowane 17 Lipca 2020 przez brawotv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lipca 2020 @brawotv witaj usychanie liści to normalna rzecz jak za bardzo żółkną w fazie kwitnienia to można podlać trochę nawozem z azotem, przydało by się też podlać wodą z dolomitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 17 Lipca 2020 @Szym czyli jak narazie nie mam aż tak za bardzo się czym martwić ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lipca 2020 @brawotv nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach