zephyr 0 Napisano 15 Lipca 2020 Siema! Wie ktoś od czego te czarne i jasne plamki i jak temu zaradzić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 15 Lipca 2020 @zephyr na ten moment nic nie zaradzisz, poczekaj i zobaczysz czy serio coś się będzie działo z roślina. Nie panikuj ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 15 Lipca 2020 Cały dzień dzisiaj stały na słońcu, a na dworze jest okropnie gorąco i nie wiem czy to nie od tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 chyba dobrze że mają słońce ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 15 Lipca 2020 Jeden listek już raz mi się spalił przez słońce i się zastanawiam czy to nie są tego obiawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 15 Lipca 2020 @zephyr nie podlewaj po liściach jeśli są na słońcu to ich nie popali? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 15 Lipca 2020 Zawsze polewam po ziemii to może przez temperature mi spaliło Może to przez nawóz, bo wczoraj je właśnie nawoziłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach