Bakacz 0 Napisano 14 Lipca 2020 Siemanko Mam Pytania: 1. Posiadam żarówek Cfl od firmy NEC: Lumenów 800 Barwa światła 3000K Moje pytanie jest takie czy żarówka nada się na jedna Roślinkę Automat w szafie ? Szafa ma dosłownie Pół metra Głębokości i metr szerokości ale mam plan oddzielić szafę w szerz na również pół metra Czy to coś da? 2. Posiadam Nawóz Firmy Biohomus Do kwiatów balkonowych czy nada się na nawożenie roślinki? Po jakim czasie Nawozić roślinkę ? 3. Czy ziemia czarna z ogrodu plus lekka domieszka gliny będzie to dobre podłoże? 4. Czy opłaca się pakować oświetlenie UV? posiadam takie świetlówki: moc 36 W 220v-230v 50 Hz 110v-120v 60 Hz 4 świetlówki po 9 watów UV. Z Gory Dzięki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2020 21 minut temu, Bakacz napisał: Posiadam Nawóz Firmy Biohomus Do kwiatów balkonowych czy nada się na nawożenie roślinki? Po jakim czasie Nawozić roślinkę ? przejdzie, nawożenie 2-3 tygodniach jak ziemie zastosujesz z ogrodniczego 22 minuty temu, Bakacz napisał: Czy ziemia czarna z ogrodu plus lekka domieszka gliny będzie to dobre podłoże? nie, kup sobie nową ziemię to grosze 25 minut temu, Bakacz napisał: Moje pytanie jest takie czy żarówka nada się na jedna Roślinkę Automat w szafie ? Szafa ma dosłownie Pół metra Głębokości i metr szerokości ale mam plan oddzielić szafę w szerz na również pół metra Czy to coś da? nie nada, napisz jaką powierzchnię chcesz uprawy to Ci napiszemy ile i jakie świetlówki @Bakacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakacz 0 Napisano 14 Lipca 2020 @Tester pół metra na pół metra w zupełności wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2020 @Bakacz to potrzebujesz świetlówkę która posiada ok. 12500 lumenów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach