Gość Napisano 14 Lipca 2020 Siema, nawozy są czymś co średnio ogarniam. Lecę trochę na pale i czuja. Uzywam nawozów AN ale mam jakieś tam swoje zastrzezenia. Tam jest wszystko jako osobna banka i idzie sie w tym pogubić. Polecicie jakis gotowy zestaw nawozów juz na weg, flo plus stymulatory. Tak zeby kupic wszystko i miec spokojną głowę ze nic mi nie zabraknie i to co robię rzeczywiście ma sens? Cena nie jest najwazniejsza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2020 Komplet , na którym lece już lata i nie zamienił bym nigdy.Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2020 Właśnie o coś takiego mi chodziło!! Dzięki ? Macie jakies inne zestawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Lipca 2020 @Rocky1988 Canna ma tak samo. Vega, Flower, PK13/14, Boost. Do tego można ale nie trzeba Cannazym i Rhizotonic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach