EbeEbe 2 Napisano 14 Lipca 2020 Hej mam duży problem będę wdzięczny za pomoc. Mam 2 automaty ( oryginalnie zapakowane były) mają 43 dni i jeszcze nie kwitną, a może kwitna ? Daje nawoz na wzrost. Czy to normalne że mają tak długi weg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Lipca 2020 Nie kwitną. Albo nie automaty albo słabo ze światłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EbeEbe 2 Napisano 14 Lipca 2020 @EbeEbe światła mają na pewno wystarczająco od rana do wieczora. Szkoda bo są w 15l doniczkach... na sezon to mało? Czytałem na jakimś forum żeby dac nawoz na flo i wtedy roslinka ruszy. Co o tym myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2020 2 godziny temu, EbeEbe napisał: Czytałem na jakimś forum żeby dac nawoz na flo i wtedy roslinka ruszy. Co o tym myślicie ? nie ruszy genów nie przeskoczysz, może pomyłka nastąpiła i zamiast automatów masz outdoory, podlewaj je częściej bo liście opadają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 14 Lipca 2020 @EbeEbe auto mazar ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EbeEbe 2 Napisano 15 Lipca 2020 @Marek.talek Girl Scout Cookies auto miało być... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 15 Lipca 2020 @EbeEbe jesteś pewien, że na opakowaniu napisane było, że Auto? Mi dwa razy dowieźli inaczej niż zamawiałem ale się zorientowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EbeEbe 2 Napisano 15 Lipca 2020 @Bimbrownik na 100% było napisane że to auto. Wychodzi na to że ktoś się pomylił... zrazilem się do sklepu, nigdy u nich nie zamówię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Lipca 2020 @EbeEbe no to nie wina sklepu, producent też może się pomylić, albo przy pakowaniu nasion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach