cichociemny 2 Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) Witajcie, doszedl mi wlasnie biohumus, , jakie bedzie bezpieczne stosowanie tego otoz biohumusa + terra grow z plantgron ? Jedna roslinka ma lekko zoltawy kolor i nie wiem czy nie nalac jej pelna dawke, a pozostalym polowe dawek Edytowane 12 Lipca 2020 przez cichociemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Lipca 2020 @cichociemny użyj plagronu tylko, polowe zalecanej dawki na początek, co 2 podlewanie, później zwiększaj dawkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 12 Lipca 2020 @Farmerka plagron mi sie juz konczy niestety, a dostalem to w sumie za pol darmo, mam male doniczki bo 12l na moje pelnosezonowki jest to chyba malo, bo codziennie musze podlewac woda, a niestety juz sa za duze, zeby je przesadzic bo maja juz 2 miesiace. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 12 Lipca 2020 @cichociemny biohumus nie jest mocnym nawozem więc pełne dawki spokojnie można dawać nawet kilkukrotnie większe i nic się nie działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach