Trebuh28 10 Napisano 12 Lipca 2020 prowadziłem moje roślinki wiedzą oczytana z neta i nie wiem co dalej Dodam że roślinki to pestki z palenia ww z caffika miałem 6 ale z braku mi usta musiałem si 3 pozbyć ( oddałem koledze ) wszystkie pestki okazały się dziewczynkami szok wiem.tez byłem w szoku w dodatku przy kielkowaniu z jedn j pestki rosły 2 dziewczynki szok dla.laika.itd uporałem się z wszystkim dobrałem odp ilość nawozu itd dla tych roślinek mówiąc w prosty oczko w głowie ale zaczynam mieć problem przy fazie flo boje się o me roślinki bo jak by nie było to 0d 16marca zaraz będą 4 mies przejdźmy do sedna dziewczynki wszedly już w fazę flo jak w zegarku pierwsze oz 15 czerwca 11 lipiec plecaków...są już na każdym bukiecie i teraz co dalej ??? Ciąć wielkie liscie odchudzać roślinki rosną out na balkonie jedna przeszła top..i ma 135cm2 w 2 scinalem szczyty na wegu ale raczej nic to nie dało ma 120cm i jest mała 100cm krzaczaste nie trenowałem jej cieciem ale 2 tyg temu zwmkn l m ja na 4 dni do totalnej ci mnosci pogoda przez tydz czasu była jak w połowie września zimno i mokro więc dziewczynki równie strz Lily do fazy flo .... Co robic golić ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 12 Lipca 2020 @Trebuh28 kolego na tych zdjęciach nie widać za bardzo żeby dziewczyny kwitły i coś mi się wydaje, ze masz sezony wiec musisz poczekać jeszcze trochę na swoje palenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Lipca 2020 @Trebuh28 chyba masz na myśli, że się okazaly? Jak deszcz pada niech będą na balkonie, nic im nie będzie, nie wiem po co do ciemności je zamykasz. Jedyne co robić to czekać, krzaki masz ładne, nie musisz nic golić. Pokaz rośliny z bliska ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trebuh28 10 Napisano 18 Lipca 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trebuh28 10 Napisano 22 Lipca 2020 Widok na balkon 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach