Adax 0 Napisano 10 Lipca 2020 Koledzy ci jest nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 10 Lipca 2020 @Adax wszystko wyglada ok, po za tym, ze kwiaty robią się fioletowe a nie czarne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adax 0 Napisano 10 Lipca 2020 Czyli kolego wszystko git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 10 Lipca 2020 @Adax Moja purple kush tez robi się fioletowa i nie panikuje bo właśnie taka ma być a co do rozpoznawania kolorów to uczyli w przedszkolu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adax 0 Napisano 10 Lipca 2020 Kolego nie jestem daltonem z bliska serio wydaje się być czarny, a pozatym to jest ak47 2.0 auto jeśli twierdzisz że nic złego się nie dzieje ok i dziękuję za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 10 Lipca 2020 @Adax z jakiego źródła masz pestki? Może nastąpiła pomyłka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adax 0 Napisano 10 Lipca 2020 Kolego gf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Lipca 2020 Znowu mam dejavu ? widzialam identyczne pytanie na fejsbokowej grupie ? fotka, plus ak 47 2.0., to napewno nie przypadek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Lipca 2020 @Farmerka Fb nie usuwa grup o tematyce uprawiania „narkotyków”? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2020 @SicWolf ponoć usuwa do czasu zgłoszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @SicWolf z tego co widzę ta grupa juz istnieje jakiś czas, a jest ich w sumie wiele innych, wiec chyba jak ktoś zglosi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach