Ufozbir 0 Napisano 9 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Lipca 2020 @Ufozbir trichomów oczywiście nie sprawdzałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 9 Lipca 2020 @Ufozbir powinieneś sprawdzić jakiego koloru są trichomy. Wydaje mi się, że jeszcze trochę jej trzeba. Ile juz kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ufozbir 0 Napisano 9 Lipca 2020 @Farmerka @Szym trichomow ??? Jak to sprawdzić kwitnie już chwilę w sumie tak rano w się brązowe włoski pierwsze oznaki zapach jest dosyć słodki przyjemny ale nie jestem w stanie określić ile już tak kwitnie Liscie zolknieja lekko powoli nie wiem czy to dobry znak Trzymanie za długo kwiatka obniża też poziom thc nie chciałbym aby tak się stało Jestem początkujący dopiero zaczynam pierwsze kwiaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Lipca 2020 Lupa min x30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 9 Lipca 2020 @Ufozbir na twoim miejscu kupiłabym lupę albo mikroskop, bo tak jak ty nie wiesz nawet ile roślina juz kwitnie to można sobie strzelać kiedy będzie gotowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2020 Nie jest jeszcze gotowa , wciąż wypuszcza nowe białe włoski , będzie jeszcze puchnąć i nabierać masy. Nigdy po włoskach się nie sprawdza , bo czasem jest tak że masz wszystkie brązowe ,a za kilka godzin wypuszcza nowe białe i tworzy kwiatostan powiększając objętość topa. Jedynym miarodajnym sygnałem jest kontrola trichomów. Obserwuj trichomy , z doświadczenia wiem że by dokładnie ocenić ich stan potrzeba minimum 60x powiększenia , 30 i 40 to zbyt mało by dokładnie zrobić oględziny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ufozbir 0 Napisano 10 Lipca 2020 Dziękuję za pomoc zakupie lupe 60x @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach